• Σχετικά με μας

 

Η επιχείρηση ΟΙ.Δ.Ε.Α market προέρχεται απ τα αρχικά ΟΙΚΟΔΟΜΗ – ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ  είναι μία από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στο χώρο των επίπλων και του οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού. Ιδρύθηκε το 1980 . Η ποιότητα των προϊόντων  η αξιοπιστία της επιχείρησής μας και η παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες της είχαν σαν αποτέλεσμα την συνεχή της εξέλιξη και την ανοδική της πορεία, στα τόσα χρόνια της ύπαρξης της.
Η σημερινή επιχείρηση
ΟΙ.Δ.Ε.Α market η είναι μια σύγχρονη  εμπορική επιχείρηση που καλύπτει όλη τη γκάμα των επίπλων για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους, καθώς και έπιπλα εξωτερικών χώρων αλλά και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως ηλεκτρικών μικροσυσκευών ,χαλιών ,λεύκων ειδών ,ειδών μπάνιου και κουζίνας και διακοσμητικών .  Αναλαμβάνει την μελέτη σχεδιασμό και εξοπλισμό κάθε χώρου.  Μια ακόμη όμως βασική δραστηριότητα της εταιρείας είναι ο εξοπλισμός των επαγγελματικών μονάδων, HO.RE.CA. όπως ξενοδοχείων, εστιατορίων, αλλά και γραφείων. Η παράλληλη λειτουργία της βιοτεχνικής μας δραστηριότητας , βοηθά τούς πελάτες μας να επιλέξουν εάν θέλουν ειδικές κατασκευές .
Αντιπροσωπεύει και εισάγει  μοναδικής ποιότητας και αισθητικής προϊόντα μεγάλων κατασκευαστικών εργοστασίων της Ελλάδος και του εξωτερικού.   Τα τελευταία χρόνια μεγάλο μέρος της δραστηριότητας μας γίνεται ηλεκτρονικά. Οι πελάτες μας δείχνουν εμπιστοσύνη στην επιχείρησή μας για τις πολύ χαμηλές ανταγωνιστικές τιμές μας και την εξυπηρέτηση τους πριν και μετά τη πώληση των προϊόντων μας.


Τα προϊόντα μας ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να τα δει στα ιδιόκτητα κατάστημα τα μας  500 τμ. που βρίσκονται στην                                   Οδό  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ3  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ  και  3ον. ΧΙΛ ΟΔΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ   .

Ιστορικό του projectΟι χρήστες μας